v 300 gr mlečne čokolade
v 90 gr kukuruza za kokanje
v ulje
Sastojci
za krem:
v
6
kesica želatina
v
500
gr niskokaloričnog sira
v
150
gr pavlake
v
50
gr krisal šećera
v
300
ml slatke pavlake
v
2
kesice vanilin šećera
v
sok od
jednog limuna
Priprema:
Mlečnu čokoladu izlomite i otopite.
Ispecite kokice, isecite ih najsitnije što možete i
pomešajte sa čokoladom. Smesu za koru nalijte u pleh obloćen folijom i ostavite
da se zgusne.
Da biste napravili krem, sir pomešajte sa pavlakom,
šećerom i sokom od limuna, kao i želatinom. Smesu za krem stavite u frižider da
se ohladi. Kada je izvadite, dodajte joj slatku pavlaku sa vanilin šećerom.
Kremom premažite koru i ostavite da odstoji u
frižideru.
Ukrasite izrendanom čokoladom.
0 comments:
Post a Comment