Pages

Tuesday 15 March 2016

BIFTEK STROGANOV


Sadržaj:

v  2 glavice crnog luka
v  500 gr junećeg buta
v  1 kašika brašna
v  1 i po šolja pasiranog paradajza
v  vegeta
v  biber
v  1 kašičica senfa
v  2 kašike pavlake


Priprema:

Sitno iseckati crni luk i upržiti da dobije staklast sjaj. Juneći but iseći na tanke štapiće (ili kockice) dužine 2 cm. Dodati uprženom luku i zajedno propržiti kratko. Dodati vodu i dinstati dok meso ne omekša. Nakon što je meso gotovo posuti jednom kašikom brašna i brzo promešat. Odmah dodati pasirani paradajz, so, biber i vegetu. Dinstati još 10ak minuta, pa dodati kašičicu senfa i 2 kašike pavlake. Isključiti ringlu i mešati još 5 minuta. Skloniti sa vatre i služiti toplo uz krompir pire.

1 comment:

  1. Casino review 2021 - DrMCD
    DrMCD 경상북도 출장샵 has a list of games and bonuses offered by popular UK & Irish gambling sites and a 창원 출장마사지 number of other top rated sites. 전주 출장샵 The casinos reviewed Visit DrMCD: Play Here!☑️ 울산광역 출장안마 Welcome Bonus: 100% up 양주 출장마사지 to £100Minimum Deposit: £5

    ReplyDelete